DOP Siurana 5L

Els olis protegits per la D.O.P. Siurana, elaborats amb un 90% de la varietat arbequina, destaquen per la seva fluïdesa, finor i aroma afruïtat excel·lent, gaudint d’un merescut prestigi tant a nivell nacional com a nivell internacional.

Les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Priorat, Ribera d’Ebre i el Tarragonès configuren el marc geogràfic de la zona de producció de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.

Equidistants entre les Terres de Lleida, el Mediterrani i les Terres de l’Ebre, la zona de producció de Siurana es beneficia d’unes coordenades naturals excel·lents per al cultiu de l’ olivar i l’ elaboració d’ un Oli d’Oliva Verge Extra d’alta qualitat.

Oliva verge extra, garrafa de 5L

L’Oli d’Oliva Verge Extra és el suc de l’oliva obtingut del primer premsat, per això conserva tot el seu sabor i propietats nutritives del fruit de l’olivera, convertint-lo en un producte molt saludable.
La majoria dels seus components com les vitamines A, D, F, i K són molt beneficiosos pel nostre organisme, i en especial, per la salut cardiovascular. A més, la seva elevada taxa de vitamina E contribueix a una resistència pel que fa a l’oxidació del cos humà.

L’Oli d’Oliva Verge Extra, pel seu contingut en àcids insaturats, és essencial per a una dieta equilibrada i és pràcticament l’únic oli vegetal que es pot consumir en cru.

Uns 20 grs d’Oli d’Oliva Verge Extra equivalen a 180 calories, però a diferència dels olis de gira-sol i moresc, afavoreix l’eliminació del colesterol LDL (perjudicial) i al manteniment del colesterol HDL (beneficiós), al temps que produeix una major sensació de sacietat i evita menjar més del necessari.

Els països de la conca mediterrània s’han caracteritzat pel seu ús de l’Oli d’Oliva Verge Extra com a font principal de lípids en la dieta mediterrània. A més, la seva utilització promou el consum de grans quantitats de verdures i llegums millorant les propietats d’aquests aliments i augmentant la densitat energètica.

També és utilitzat com un remei natural per guarir malalties epidèrmiques, problemes estomacals i ungüents… Destaca el seu poder cicatritzant i com a preventiu a la caiguda del cabell, donant-li a la vegada més força, elasticitat i brillantor, entre altres.

Oli oliva intens 0,8º i suau 0,4º

Oli d’oliva: obtingut després d’un procés de refinació de l’oli d’oliva verge.

Suau (Acidesa màxima 0’4º)

És molt fi al paladar i de sabor lleuger.
Indicat per la cuina en general. Tant per amanides i salses com per plats cuinats.

Intens (Acidesa màxima 1º)

És de superior aroma i paladar que el 0’4º.
Conserva el sabor de l’oliva natural característica de la seva zona de procedència.
Els olis d’oliva són els més indicat per una alimentació sana. Rebaixen el nivell de colesterol de la sang i redueixen els riscos d’enfermetats cardio-vasculars.

Setrilleres irrellenables d’oli d’oliva verge extra

Aquest és un producte destinat als professionals de l’hostaleria, a causa de la nova normativa sobre setrilleres. Disponibles en 1/2l i 1/4l.

També podem servir en format mono dosis.