Llenya

Tenim llenya seca a granel emmagatzemada a cobert durant tot l’any, per poder servir a restaurants, pizzeries i particulars.

Servim a domicili, o es pot venir al nostre magatzem i servir-se un mateix triant la llenya que es vulgui i la quantitat que es desitgi.

Bàsicament tota la llenya es divideix en dos grans grups; llenya tova i llenya dura, amb característiques molt diferents.

Les llenyes dures tenen una alta durada i poder calorífic, deixen una brasa consistent i duradora. Les llenyes toves són considerades de baixa qualitat, ja que duren poc, tenen menys poder calorífic i no deixen una brasa consistent. La majoria de llenyes toves són les que provenen d’arbres de ràpid creixement o arbres fruiters.

La millor llenya és la que no està verda ni tallada de fa poc. Si està verda el seu poder calorífic disminueix de forma important i el seu rendiment és menor, a més, el seu pes és més elevat. Per tant, la llenya seca resulta més econòmica i és millor, aquest és un aspecte important alhora de comprar llenya.

Disposem de diferents tipus de llenya a granel per cobrir les necessitats dels nostres clients:

Faig: Llenya bastant consistent i d’alt poder calorífic, per lo que són considerades llenyes de bona qualitat. La brasa és poc consistent.
Olivera i ametller: 4678 kcal/kg. És una llenya dura i de llarga durada, fa molta flama, cosa que la converteix en una llenya ideal per a la calefacció.
Alzina i roure: 4.619 Kcal/Kg. És una de les llenyes més  dures que podem tobar, de combustió lenta, genera poca flama i una brasa molt consistent i de llarga durada, ideal per xemeneies tancades i obertes, estufes, barbacoes i forns per brasejar.

Sacs de llenya

bossa llenya

Pressupost de llenya